Ota yhteyttä

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Nosto ja Kuljetus Lamminpohja Oy
Heikinpolventie 2
37150 NOKIA

Y-tunnus: 2429110-5
Puh: 0400-830448

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Nosto ja Kuljetus Lamminpohja Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Maansiirto-, kuljetus-, sekä nostotyöt Pirkanmaalla!

Tarjoamme monipuolista maansiirto-, kuljetus-, sekä nostopalvelua Pirkanmaalla. Olemme palvelleet yksityis- ja yritysasiakkaita menestyksekkäästi jo 1950-luvulta lähtien. Asiakkaidemme keskuudessa olemme saavuttaneet luotettavan ja ammattitaitoisen toimijan maineen. Pitkä ja monipuolinen kokemuksemme maansiirto- ja nosturitöistä takaa asiakkaillemme laadukkaan lopputuloksen. Teemme luotettavasti myös sopimus- ja erikoiskuljetukset. Lue lisää palveluistamme!

Teemme lujalla ammattitaidolla mm.

  • Maansiirtotyöt
  • Nosturityöt
  • Sopimuskuljetukset
  • Erikoiskuljetukset
  • Lumityöt

Mikäli arvostat luotettavuutta, joustavuutta sekä laadukasta työnjälkeä, valitse kumppaniksesi Kuljetus Jarmo Lamminpohja. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kuljetus Jarmo Lamminpohja

Orelinkatu 62
37120
Nokia
Puh.0400 830 448
jarmo@lamminpohja.fi

Kuljetus Jarmo Lamminpohja | 0400 830 448 | jarmo@lamminpohja.fi